top of page

Snoeien

Nieuwe beplanting en hagen

Ondanks goed tuinonderhoud, door uw en mijn werk aan uw tuin, kunnen planten aan vervanging toe zijn. In overleg kunnen planten of struiken vervangen worden door nieuwe, jongere exemplaren. Dit is ook een uitgelezen kans zijn om een frisse, nieuwe aanblik in uw tuin te creëren door er wat nieuws voor in de plaats te zetten. Denk hierbij aan zowel eenjarige en seizoensgebonden planten, bollen als meerjarige vaste beplanting. 

Wilt u iets afschermen, een tuinkamer creëren, meer privacy of bescherming tegen de wind? Dan is een haag een natuurlijke, groene schutting. U heeft de keuze uit verschillende haagstruiken, bijvoorbeeld een beuken– of ligusterhaag of wintergroen blijvers als een taxus– en coniferenhaag. Tevens is een natuurlijke haag een veilige schuilplaats voor vogels, ideaal om nesten in te bouwen.

Ook kunt u voor kant– en klaarhagen kiezen. Dit is een metalen raster in verschillende afmetingen, reeds begroeid met klimop. Geplaatst tussen metalen of houten staanders met een compleet wortelstelsel, kan ik deze direkt in de tuingrond plaatsen.

Coniferenhaag met Taxus Baccata 
Coniferenhaag met Taxus Baccata.png
IMG_1749.JPG
Coniferenhaag met coniferen Thuja Smaragd
IMG_1557.JPG
Taxus Baccata ''David '' met bloemenbed
IMG_1535 (2).JPG
Nieuwe beplanting is een uitgelezen kans om een frisse aanblik te creëren.
IMG_1868_edited.jpg
bottom of page