top of page

Tuinadvies & onderhoud

Alvorens bij u aan de slag te gaan, zal ik eerst de verschillende tuinwerkzaamheden met u doornemen. Meestal gebeurt dit in een eerste bezoek bij u thuis of in geval van bedrijven, op locatie. U kan dan uw wensen kenbaar maken en ik zal proberen daar invulling aan te geven door advies en de mogelijkheden met u door te nemen. Dit eerste bezoek is geheel vrijblijvend en geeft u een goede indruk van wat ik voor u kan betekenen.

IMG_0220 (1).JPG
IMG_0877_edited.jpg

Tuinonderhoud
 

In elke tuin moet van tijd tot tijd gewerkt worden. Bij het tuinonderhoud wordt vooral gekeken naar het snoeien van bestaande hagen, heesters, struiken, bomen en fruitbomen. Zodat er geen overbodige takken en scheuten blijven zitten en een mooie groei en bloei gegarandeerd is. Ook het deels verwijderen van een overdreven groei van één soort planten, zodat de verhoudingen in uw tuin verbeterd worden.

 

Tevens het maaien, herstellen en bemesten van uw gazon. Of zo nodig deels of helemaal vervangen. Grondverbetering door het toevoegen van nieuwe tuinaarde, compost, mest of potgrond. Tevens het verwijderen van onkruid en bladresten.

IMG_0874_edited.jpg
bottom of page